Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Πως τα ΜΜ”Ε” καλύπτουν τα “πράσινα” λαμόγια. Μια μικρή νησιώτικη ιστορία.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αυγούστου 5, 2010

Η είδηση είναι από τα Νέα (κλικ στην εικόνα). Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως μία επιτυχία (και είναι) του κρατικού μηχανισμού ενάντια στην διαφθορά, συλλαμβάνοντας ένα λαμόγιο που πλουτίζει εις βάρος της κοινωνίας και της χώρας.

Αυτό που “ξεχνούν” να αναφέρουν τα Νέα, είναι πως η κυρία είναι ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ, με δημόσιο αξίωμα και διορισμένη σε πλείστες θέσεις κλειδιά στις οποίες ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Δείτε τώρα πως θα παρουσίαζε η ίδια εφημερίδα την είδηση, εάν μιλούσαμε ακριβώς για το ίδιο αδίκημα αλλά η ένοχος θα ήταν ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.

ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ! (Κεφαλονιαγκέιτ)

Κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθει με την κατηγορία της υπεξαίρεσης 100χιλ. Ευρώ και προκαλεί τριγμούς στη Ρηγίλλης, αφού διατηρεί σχέσεις με γαλάζιο υπουργό!

Η κυρία Λαμογάτου λοιπόν, νομαρχιακή σύμβουλος του γαλάζιου νομάρχη Υπεξαιράτου οδηγείται στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες, ενώ εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση από την θέση της ως νομαρχιακή σύμβουλος. 15 βουλευτές της αντιπολίτευσης όμως ήδη κατέθεσαν επερώτηση αφού η γαλάζια κυρία Λαμογάτου, Είναι το πουλέν του γαλάζιου Νομάρχη Υπεξαιράτου, διορισμένη σε διάφορους τοπικούς οργανισμούς (π.χ. ΟΚΑΝΑ). Διορισμένη επίσης και στο συμβούλιο του Νοσοκομείου (π.χ. Ληξουρίου) από τον ίδιο τον υπουργό Αβραάμ Δημητρόπουλο και μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί παραίτηση της. Ακούγεται και για άλλες δύο, τουλάχιστον, ανάλογες υποθέσεις κατάχρησης.

Το σκάνδαλο αυτό έρχεται να προστεθεί στην ατέλειωτη λίστα σκανδάλων, όπως αυτό της Βουδιστικής μονής της Κουάλα Λουμπούρ ή της παραχώρησης του λιμανιού του Κατακόλου στην Cosco.

Την παραίτηση του υπουργού Υγείας, του Πρωθυπουργού και του Γιούλ Μπρίνερ ζήτησε από το βήμα της βουλής ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπανδρέου.

Κάπως έτσι θα παρουσίαζαν την είδηση εάν το λαμόγιο είχε γαλάζιο χρώμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: