Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Του Παγκάλου το κάγκελο


Δεν πάει πολύ ώρα από τότε που ο Πάγκαλος μας ενημέρωσε ότι βουλευτές της ΝΔ διόρισαν συγγενείς τους στην
Αγρογή (υπηρεσία του Δημοσίου) και η κατάσταση έχει ήδη γίνει του Παγκάλου το κάγκελο. Τι μας λες ρε Πάγκαλε, η ΝΔ διόρισε δικούς της??? δεν το γνωρίζαμε, γι'αυτό την εγκατέλειψαν ακόμα και τα ποντίκια τη Ριγήλης στις εκλογές Παγκαλάκι, κατάλαβες? Αλλά δεν τελειώνει εκεί η υπόθεση.

Για πες μου βρε
Σαΐνι, η Αγρογή πότε δημιουργήθηκε για να βαράει μύγες? (στο Υπουργείο Γεωργίας, όχι στους αγρούς) Μήπως το 1998 επί δικής σας κυβέρνησης?

Αλλά το αστείο είναι ότι ο Πάγκαλος αποφάσισε να βγει να τους κατηγορήσει τους μισούς βουλευτές της ΝΔ ότι διορίζουν συγγενείς τους όταν και ο ίδιος έχει λερωμένη τη φωλιά του, αφού έχει διορίσει την κόρη του στη Βουλή, και μάλιστα επί ΝΔ!!! Φαίνεται ότι θα βρήκε ελκυστικούς τους 16 μισθούς που έπαιρναν τότε οι υπάλληλοι της... "Μπαμπά! πως θα γίνει να μπω στη Βουλή; Μου είπαν ότι εκεί θα παίρνω 16 μισθούς! Δεν θες η κορούλα σου να αγοράζει τα όμορφα παπουτσάκια της τα Χριστούγεννα και να κάνει διακοπούλες το καλοκαιράκι στην Κυανή ακτή???"
Το
δεύτερο αστείο είναι ότι ο Μαρκογιαννάκης δήλωσε πως το παιδί που του καταλογίζουν ως βαφτιστήρι ούτε καν το γνωρίζει! Λυπάμαι αλλά τείνω να πιστέψω τον Μαρκογιαννάκη διότι δεν γνωρίζω πολλούς νονούς που θα έλεγαν κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση (εκτός από το Μητσοτάκη). Αλλά όπως και να' χει, ο κατηγορών είναι αυτός που φέρει το βάρος της απόδειξης. Περιμένουμε λοιπόν να αποδείξεις τις κατηγορίες σου Πάγκαλε, μέχρι τότε ξύνε το αυτί σου στα έδρανα της βουλής.

Και τέλος, πριν πάω να
ξεράσω, γιατί η Αγρογή είναι από τις μόνες υπηρεσίες απ' όσες καταργούνται ή συγχωνεύονται στις οποίες γίνονται απολύσεις??? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ???
Στα βήματα του
γερο-Παπανδρέου κι εσύ!

Πάγκαλε, σε παρακαλώ, μη με χαλάς
Γιούσεφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: