Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Σκεφτείτε να ανατέλει ο ήλιος σβησμένος... κάτι τέτοιο έγινε και με το ΠΑΣΟΚ

Μας είχαν που μας είχαν ζαλίσει τα ΠΑΣΟΚια με την Αγρογή Α.Ε. μαζί και τα ΜEGAάλα και Αν-ΑLPHAβητα φερέφωνά τους, βρήκαν τώρα δικαιολογία και τα ΠΑΣΟΚια μικρότερης κλίμακας να "τριψουν στην μούρη" της ΝΔ τα ευρήματά τους. Συγκεκριμένα, ακούω να μας λένε (σκεφτείτε μια πούστικη φωνή) "δεν κοιτάτε τον εαυτό σας, όλο τα ΜΜΕ κατηγορείτε"!!!

Ορίστε κατάσταση:


Ρε δε πιάνετε το βιολί σας λεω γω? Ηρθε ο Πάγκαλος ανήμερα ψήφισης του ασφαλιστικού να αποσπάσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης με την Αγρογή και τα σκατουλάκια του Μέγκα επαιζαν το θέμα στα 2/3 του δελτίου τους... ανήμερα του ασφαλιστικού... ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ?? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????

Αλλά όσο πέφτει το ΠΑΣΟΚ τόσο θα συρικνώνεται και το κοινό του Μέγκα, ήδη 6 μονάδες πίσω από το Αλτερ, και που είσαι ακόμα. Νομίζετε ότι τόσο μαλάκας είναι ο κόσμος???

ΟΚ, μέσα, να παραιτηθεί ο Χατζηγάκης ρε φιλάρα! Πειτε το αν τα παπαρια σας δεν τα'χετε βάψει πράσινα. Αλλά δεν το λέτε γιατί αν παραιτηθεί αυτός θα πρέπει να παραιτηθεί κι ο Παγκαλος που διόρισε τη κόρη του. Ο Ρόβλιας γιατί έφυγε ρε διαφθοροκτόνα ΠΑΣΟΚια? για μια ευμενή μετάθεση που ούτε καν πραγματοποιήθηκε! Ο Πάγκαλος για όλοκληρο διορισμό και μάλιστα της κόρης του (και άλλων τριών που παραδέχτηκε) τι πρέπει να κάνει? Θα σου πω εγώ τι: να τον πάρει ο αέρας όπως τη σημαία στα Ίμια... αλλά επειδή ούτε Πάντσερ δεν φτάνει να τον κουνήσει, μας αρκεί να την κάνει από μόνος του με ελαφρά πηδηματάκια (μόλις φαντάστικα την εικόνα στο μυαλό μου...χαχαχα).

Για να μη φανταστώ τίποτα χειρότερο:

Εντάξει Ρε ΠΑΣΟΚια! Να δεχτώ ότι εσείς θα κάνετε τη χώρα μου Ελβετία. Στην τελική, και η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο με πρώην Ναζί ανοικοδομήθηκε. Αλλά θέλετε πραγματικά να πιστέψω πράγματι ότι δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας? Βγάλτε τα σκατωμένα βρακιά όλων (ΟΛΩΝ) έξω και θα σας παραδεχτώ... αλλά τα δικά σας φυσικά τα φοράτε ακόμα...

Γιαυτό please, μη με χαλάτε
Γιούσεφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: