Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΝΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ

Γράφει το Politiko Safari
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

Παρα τις "προβλέψεις" από τις γνωστές "Κασσάνδρες" που προέβλεπαν συμμετοχη 30.000 -- 50.000 το πολύ και θεωρούσαν ως επιτυχία της Ρηγίλλης άν κατάφερνε να ξεπεράσει τις 100.000 , οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. στις χθεσινές εκλογές στις ΝΟΔΕ ξεπέρασαν τις 350.000 και μαζί ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη και προσδοκία ακόμη και της Ρηγίλλης....
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσέλευση και το ενδιαφέρον των Νεοδημοκρατών να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές των ΝΟΔΕ , αποτελεί προσωπική επιτυχία του Σαμαρά..
Έντρομοι και πανικόβλητοι οι "χάνοι" και τα μισθωμένα παπαγαλάκια επιχειρουν έν ονόματι και για λογαριασμό των αφεντικών τους , να συγκρίνουν τις εκλογές γιά την ανάδειξη Προέδρου του κόμματος με τις ...εκλογές στις ΝΟΔΕ...!!!
Όμως στις εκλογές για την ανάδειξη Αρχηγού υπήρχε Κεντρικό διακύβευμα , τώρα δεν υπάρχει ,-- λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την "κινηματική αδιαδικασία" --, ενώ το ενδιαφέρον στις εκλογές της ΝΟΔΕ είχε καθαρά τοπικά και περιορισμένα χαρακτηριστικά..
Την επιτυχία για την συμμετοχή χρεώνεται προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς.
Χάρις σε αυτόν και μόνον , κάτω από τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες έκαναν οι Νεοδημοκράτες το... χατήρι στην Ν.Δ. να προσέλθουν στις κάλπες γιά τις ΝΟΔΕ.
Και μη ξεχνάμε ότι ήταν μία χρυσή ευκαιρία να απαλλαγεί το κόμμα από τους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: