Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η κα Μπακογιάννη προκαλεί χωρίς λόγο και αιτία

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν πρόκειται να παραστεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή, επικαλούμενη ότι δεν θέλει να μπει στο κάδρο της εσωστρέφειας, αλλά και γιατί δεν θέλει να αποτελέσει το εύκολο άλλοθι για κανένα και για τίποτα, σύμφωνα με συνεργάτες της.
Αν μη τι άλλο η κα Μπακογιάννη κάνει γνωστή τη βούλησή της και τη σέβομαι γι αυτό. θεωρούσα πάντα ότι είχε πολύ μέλλον στη ΝΔ και μπορούσε να προσφέρει ακόμα πολλά στον τόπο. Αλλά μου είναι αδύνατον να εθελοτυφλώ.

Θέλεις να έρθεις στη Βόννη; "ΟΧΙ", Θέλεις τον τομέα Παιδείας/Πολιτισμού; "ΟΧΙ", Θα έρθεις στη Συνεδρίαση της ΚΕ, "ΟΧΙ". Είσαι μέλος της ΝΔ Ντόρα ή όχι; Πάρε μια απόφαση πως βλέπεις τον εαυτό σου σε 2-3 χρόνια απο σήμερα: Ενεργό μέλος της Αντιπολίτευσης και πρωτοκλασάτη Υπουργός της αυριανής Κυβέρνησης Σαμαρά ή στο σπίτι σου να βλέπεις τηλεόραση και που και που στο Πεντελικόν ή στο King George για dinner;

Θυμίσου, το μύνημα που λαμβάνει η ΝΔ καθημερινά στις δημοσκοπήσεις είναι ότι χρειάζεται αυτοκάθαρση από τα παλιά μέλη που βούλιαξαν το κόμμα μας. Δεν χρειάζεται να γίνεις κι εσύ στόχος της λαικής μένης. Πρέπει όμως και να το θέλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: