Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ τον Γιωργάκη ο ΣΑΜΑΡΑΣ-Άνανδρη επίθεση του wannabe ντορολαγού Καρατζαφέρη στη ΝΔ!



Αναρτήθηκε από Hellas Orthodoxy


Α πό την αποψινή συζήτηση στη Βουλή,κρατάμε τα παρακάτω:

-ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ,ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:Πραγματικά ηγετική,στριμωξε τον λαικιστή Γιωργάκη στις αρλούμπες του για την Οικονομία,καταθέτοντας ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ).

ΕΠΙΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Για το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής: «Είναι και θέμα αφομοίωσης τους στο σώμα και τον πολιτισμό της χώρας. Των ίδιων και, κυρίως, των παιδιών τους που γεννήθηκαν εδώ» καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να μην παίρνει νομοθεσίες άλλων χωρών και να τις μεταφέρει «αποσπασματικά στην Ελλάδα» καθώς στις ΗΠΑ για να πολιτογραφηθούν «πρέπει να περιμένουν χρόνια και να δώσουν κι εξετάσεις γλώσσας, γνώσης της ιστορίας της χώρας και στάθμισης της ψυχολογικής τους ένταξης» ενώ στη Γερμανία, τα παιδιά των μεταναστών μπορούν να γίνουν Γερμανοί πολίτες αφού ταυτόχρονα απορρίψουν την ιθαγένεια από τη χώρα καταγωγής των γονιών τους.

Για το θέμα της εξωτερικής πολιτικής και τον όρο “Κόκκινες γραμμές”: όταν μιλάμε για «κόκκινες γραμμές» στην Εξωτερική Πολιτική, εννοούμε τις έσχατες γραμμές υποχώρησης μας σε κάποιο μεγάλο θέμα. «Αλλά η Εξωτερική Πολιτική δεν αφορά μόνο τις «κόκκινες γραμμές», αφορά πρωτίστως και τις «γαλάζιες γραμμές»: Δηλαδή τις μέγιστες ρεαλιστικές επιδιώξεις μας! Τι θέλουμε, ποιο ρόλο διεκδικούμε για την Ελλάδα στον υπόλοιπο κόσμο και σε κάθε ξεχωριστό τομέα. Και πώς οι επιδιώξεις μας στην Εξωτερική Πολιτική συνδέονται με την Ανάπτυξη, τη σταθερότητα της δημοκρατίας μας και την ευημερία του λαού μας. Εξωτερική πολιτική, είπε ο κ. Σαμαράς, «είναι αυτή η δυναμική ισορροπία ανάμεσα στις «κόκκινες» και τις «γαλάζιες» γραμμές. Κι εμείς τις «γαλάζιες» γραμμές τις έχουμε παραμελήσει τελείως. Κάποτε πρέπει να τις συζητήσουμε».

Και τέλος για το σχέδιο Ανάν: «το αλήστου μνήμης, Σχέδιο Ανάν δεν είχε καμία σχέση με το Κοινοτικό κεκτημένο. Κι αν τέτοιο ή ανάλογο μας φέρουν πάλι, να το ξέρουν από τώρα, ότι και το καινούργιο θα πάει να συναντήσει το παλιό: Στο καλάθι των αχρήστων»


ΓΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

-ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του τροφίμου της Οικογένειας στη ΝΔ:ξεκίνησε από τους Καραμανλήδες,έφτασε στον Ράλλη,ΑΛΛΑ ΟΛΩΣ...ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!Ταυτόχρονα,χάιδεψε ουσιαστικά τα αυτιά της Κυβέρνησης και έθεσε τελεσίγραφα στη ΝΔ,λες και αυτή κυβερνάει!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ ΚΡΥΦΟΓΕΛΟΥΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ...

-ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ,ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:Κάποια στιγμή ο κόσμος θα καταλάβει ότι με ευχολόγια δεν γίνεται δουλειά και θα ξυπνήσει.

ΓΕΝΙΚΑ:Άψογη εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά,που δείχνει ότι υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα λαμόγια του Πασοκ και τους πατριδέμπορους του Λαος:Η σοβαρή,λαική και πατριωτική Δεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: