Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ο πολιτικός ανήρ - Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Οπου σταθει και οπου βρεθει ο κος Ανδριανοπουλος λεει τα ιδια δειαρκως:

"Για κάποιον δυσεξήγητο λόγο τα στελέχη της ΝΔ απεχθάνονται τις φιλελεύθερες επιλογές επιμένοντας σε ένα θολό κρατικίστικο λαικισμό. Πολλοί διαδηλώνουν την ανάγκη ανασυγκρότησης της παράταξης πάνω στις γραμμές ενός φιλολαικού, δήθεν κοινωνικότερου, προφίλ. Κι εκστομίζουν λογής ασυναρτησίες περί κοινωνικού φιλελευθερισμού καθώς και άλλα τινά παρόμοια περίεργα."

Αγαπητε κε Ανδριανοπουλε

Τον κοινωνικο φιλελευθερισμο δεν τον επικαλειται μονο ο Αντωνης Σαμαρας, αλλα και η κορη του πολιτικου ανδρος που σας ανεδειξε και πιθανοτατα η προτιμηση σας για αρχηγο της ΝΔ (το τελευταιο δεν το εχω εξακριβωσει, παντως αμφιβαλω αν δενειναι ετσι).

Η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι η κα Μπακογιαννη ουδεποτε ανελυσε τι εστι κοινωνικος φιλελευθερισμος καθ'αυτην, και οδηγει πολλους απο εμας στο συμπερασμα οτι ισως δεν γνωριζει και τι ειναι. Αν αυτο σας φαινεται υπερβολικο, σκεφτειτε οτι καποιος ο οποιος αποφευγει να ανοιχτει σε μια περιοχη (εν προκειμενω την οικονομια) ειναι διοτι δεν θελει να ερθει αργοτερα σε δυσκολη θεση εαν ρωτηθει επ'αυτου και δεν γνωριζει πως να απαντησει.

με δεδομενα ολ'αυτα, ισως θα μπορουσατε να πεισετε την κα Μπακογιαννη να προβαλει τον νεοφιλελευθερισμο ως δικη της πολιτικη πλατφορμα και να βγει να τον υποστηριξει δημοσια. Δεν σας εγγυουμαι οτι θα αγγιξει τις καρδιες των ανθρωπων, αλλα τουλαχιστον θα δουμε επιτελους προεκλογικη εκστρατεια με πολιτικο λογο και απο τις δυο πλευρες (και οχι μονο μια οπως τωρα). Καλυ σας τυχη στην προσπαθεια σας να πεισετε

Ευχαριστώ
Ο γνώριμός σας Unionist

Δεν υπάρχουν σχόλια: