Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας υπήρξαν μια ιστορική στιγμή για την παραταξή μας διότι έδωσαν την ευκαιρία στην βάση του κόμματος να εκφράσει την επιλογή του για την μελλοντική πορεία του κόμματος μας.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε σ'αυτή η διαδικασία πιστεύουμε οτι θα κάνει την παραταξή μας ακόμα πιο δυνατή στο μέλλον.

Ετσι όλοι κρίνουμε απαραίτητο να δώσουμε ένα μήνυμα ενότητας στα μέλη της περήφανης αυτής παράταξης και να σηματοδοτήσουμε τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Φίλοι συναγωνιστές!

Κάποτε ο Παυλος Μπακογιάννης σωστά είπε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Σκοπός μας σήμερα είναι να πούμε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν ούτε νικητές ούτε ηττημένοι. Κάθε μέλος αυτής της παράταξης από οποιαδήποτε θέση θα συνεχίσουν τους αγώνες στο μέλλον για το καλό της χώρας μας.

Αντίπαλός μας είναι ο χειρότερος εαυτός μας, εχθρός μας είναι η κακή λειτουργεία της σημερινής κυβέρνησης.

Ήρθε η ώρα να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στον Αντώνη Σαμαρά όσο και στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αντώνη Ψωμιάδη για την εξαιρετική πορεία τους και να τους ευχηθούμε καλούς αγώνες.

Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε ότι αύριο μια ΝΔ δεν είναι δυνατή χωρίς ειτε τον Αντωνη είτε τη Ντόρα, είτε το Δημήτρη είτε τον Άρη. Εν τελει, η παραταξη ανηκει σε μας και οχι στον αρχηγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: