Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Βασανισμός νεαρού στην αστυνομική διευθυνση Κοζάνης



Πάνω βλέπετε τον Justin Bieber μετά από σύντομη στάση στην Κοζάνη. Η φωτογραφία τραβήχθηκε αμέσως μετά τη σύλληψή του. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κατά τη σύλληψη σήκωσε μικρόφωνο αλλά οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν, αλιώς θα είχαμε θύματα.

Η μαμά του, επίσης ατζέντης του, ισχυρίζεται ότι τον βασάνιζαν συνολικά για τέσσερις ώρες στο αστυνομικό τμήμα με αληθινή μουσική. Λέει μάλιστα ότι μετά από το πρώτο δύωρο έπεσε το ρεύμα και προσέλαβαν βιολιστή να συνεχίσει τη δουλειά. Αρωστημένα μυαλά οι μπάτσοι.

Ο μπαμπάς του συνεχίζει και δηλώνει υπερήφανος για το γιο του, ο οποίος θα παραμείνει "άντρακλας" ο,τι κι αν του έχουν κάνει μέσα στο τμήμα όπου κρατείται προσωρινά.

Σε δηλώσεις του ο Justin αναφέρει ότι απλώς έτυχε να περνάει από την Κοζάνη και δεν είχε σκοπό να κάνει live. Κατηγορεί τις τοπικές μαφίες των νυχτερινών κέντρων, τους οποίους θεωρεί βλάχους και ισχυρίζεται ότι στην Αθήνα αποκλείεται να είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση απέυθυνε δύο ερωτήματα προς την αστυνομία: 1. γιατί ζει ακόμα 2. αν μπορούν να τον αποτελειώσουν οι ίδιοι.

Με τιμή
Γιούσεφ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: