Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Γνωστοί συνδικαλιστές περιμένουν να πέσει η κυβέρνηση για να έρθουν οι φίλοι τους στην εξουσία

Οι άνθρωποι του υποκόσμου στις περισσότερες χώρες γίνονται μαφιόζοι και ζουν κατατρεγμένοι από το νόμο. Στην Ελλάδα γίνονται συνδικαλιστές και δρουν ανενόχλητοι.

Την αμέριστη υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το εγκώμιο πλέκει, ζητώντας από τον ελληνικό λαό να του εμπιστευτεί τη θέση ττου πρωθυπουργού, δημοσιοποιεί ο γνωστός συνδικαλιστής Ανδρέας Κολλάς, με δηλώσεις του στο “Πρώτο Θέμα”.

Ο Ανδρέας Κολλάς είχε πρωταγωνιστήσει την περίοδο του 1993 στις ακραίες κινητοποιήσεις εργαζομένων στα λεωφορεία, που αντιδρούσαν στην πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίησή τους, και εκείνος ο συνδικαλιστικός αγώνας θεωρείται μέχρι και σήμερα ως το δεδομένο που άνοιξε το δρόμο για την πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και την πανηγυρική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.

Με όσα λέει στο “Πρώτο Θέμα” λοιπόν, ο Ανδρέας Κολλάς στέκεται στο πλευρό των απεργών του Μετρό, και καλεί την ελληνική κοινωνία σε “γενικό ξεσηκωμό”, ώστε… “να πέσει η κυβέρνηση, όπως το 1993″.

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Ανδρέας Κολλάς δεν κρύβει την αμέριστη εκτίμηση την οποία τρέφει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: “Να γίνει ο Τσίπρας εδώ και τώρα πρωθυπουργία. Αποτελεί εθνικό κεφάλαιο, ιδανική επιλογή για την πρωθυπουργός. Είναι νεότατος άνθρωπος, με μεράκι αλλά και γνώθι σαυτόν. Να τον στηρίξουμε ώστε να διαπραγματευτεί για λογαριασμό όλων μας”, τονίζει με έμφαση ο Ανδρέας Κολλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: