Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μύνημα από το παλιό σας φίλο: Unionist

Η κυβέρνηση αυτή παραπαίει. Είναι κρίμα και αυτό το λέω σαν Έλληνας και όχι σαν Νεοδημοκράτης.
Τα νομοσχέδιά της τα μπλοκάρουν οι ίδιοι της οι βουλευτές, κορυφαία στέλεχη του κόμματος μιλάνε για αναδιάρθρωση, τα έσοδα έχουν εκτροχιαστεί. Με λίγα λόγια, εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή.
Μια ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές μπορεί όντως να δώσει μια πρόσχαιρη ένεση ζωής στον Γιώργο Παπανδρέου. Όμως όλοι ξέρουμε ότι αυτό θα ήταν ανώφελο στη φάση αυτή, ενώ οι πιθανότητες να ξανακερδίσει τη μάχη το ΠΑΣΟΚ μειώνονται μέρα με τη μέρα.
Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια κυβέρνηση πολιτικoύ επιπέδου, μια κυβέρνηση που κοίταξε τον κόσμο στα μάτια και του είπε την αλήθεια. Μια κυβέρνηση που τουλάχιστον είχε την εντιμότητα να ξαναδιαβάσει τους όρους του μνημονίου πριν τρέξει να υπογράψει.
Παράλληλα, χρειάζεται κινητοποίηση. Τα κόμματα των ανταρτών, που η μεγαλομανία τους και ο καιμός τους τους οδήγησε να φύγουν από το κόμμα πρέπει στις επόμενες εκλογές να τελειώνουν μια και καλή. Η κεντροδεξιά στην Ελλάδα πρέπει να πάψει να δίνει τη σημερινή της εικόνα, με αντιδικίες, προσωπικές βλέψεις και υπεροψία. Σ'αυτούς που νομιζουν ότι θα σας δελεάσουν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τη προσωπική τους λαιμαργία, ρίξτε το τελευταίο καρφί στη κάσα τους. Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία και Αντώνη Σαμαρά.
Στη κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα η χώρα μας χρειάζονται δύο πράγματα, ειλικρίνια προς το λαό και αφοσίωση στο στόχο. Κανείς δεν είναι τέλειος, κανείς δεν διαθέτει, δυστυχώς, μαγικές δυνάμεις. Αλλά ξέρω τουλάχιστον έναν που διαθέτει τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά: ο Αντώνης Σαμαράς.
Με τιμή,
Ο γνώριμός σας Unionist
(μέσω του διαχειριστή: Γιούσεφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: