Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τα μελλοντικά σχέδια του Πρωθυπουργού!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση …

Ούτε το πλέον ευφάνταστο σενάριο θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει πως η αυτοβιογραφία ενός πολιτικού ηγέτη θα έφτανε στο σημείο να γίνει best seller.
Το βιβλίο «A Journey» (ελληνική μετάφραση: «Το Ταξίδι») του πρώην πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Tony Blair έχει γίνει ανάρπαστο τόσο στα συμβατικά όσο και στα ψηφιακά βιβλιοπωλεία, όχι τόσο για το ευτελές του αντίτιμο – μόλις 3,91 ευρώ –, όσο για εκείνα που επιθυμεί να αποκαλύψει ο συγγραφέας του, για έναν 13ετή πολιτικό βίο, που βρίθει από ίντριγκες, πάθη και έντονο παρασκήνιο.

Η πληροφορία μας ….

Από ότι ακούγεται φίλες/οι μετά από κάποια χρόνια και ο νυν Πρωθυπουργός μας ο κ. Παπανδρέου σκέφτεται να γράψει και να εκδώσει ένα τέτοιο βιβλίο το οποίο θα αναφέρετε στις μέρες και στα έργα της δικής του Πρωθυπουργίας.
Είναι σίγουρο δε από τώρα ότι θα......
γίνει ανάρπαστο και θα πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο … ως ο καλύτερος τουριστικός οδηγός των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης!!!
Οι πληροφορίες λένε ότι στο βιβλίο αυτό εκτός από τα κείμενα με τις περιγραφές των νησιών, τα τραπεζώματα, (θα το εμπλουτίσει και με κάποιες παραδοσιακές συνταγές) θα αναφερθεί εκτενώς στις περιπέτειες και στις επιδόσεις του στα θαλάσσια σπορ!!!

Τέλος οι γνωρίζοντες διέδωσαν στους ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους ότι ο τίτλος του βιβλίου θα είναι “Στ’ ακρογιάλια του Αιγαίου – με το Γιώργο Παπανδρέου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: