Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Χατζηγάκη, κοιτάω το ρολόι μου και είσαι ακόμα εδώ

Χατζηγάκη κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα καταλάβεις από μόνος σου γιατί πρέπει να παραιτηθείς. Αν πάλι θες βοήθεια, γι αυτό είμαστε εμείς εδώ:

- Είσαι γέρος... too much γέρος. Παρ'το χαμπάρι. Ούτε την επόμενη επανίδρυση του κράτους μπορείς να επιβλέψεις, ούτε να εμφυσήσεις τη νέα επανάσταση.
- Και επειδή είσαι γέρος σε παρακαλώ μη τολμήσεις να αναρώτηθείς "πως θα με ανταμείψει η Πολιτεία για τις υπηρεσίες μου;" Δεν είσαι ούτε ο Παπούλιας το 2005, ούτε ο Δήμας ή ο Αβραμόπουλος. Ούτε καν είσαι σε θέση να "παραδειγματίσεις τη νέα γενιά" ή ο,τι άλλη μαλακία σκέφτονται οι γέροι για να δικαιολογήσουν την παραμονή τους στη θέση τους. Αυτά τα λένε όσους δεν ψάχνουν οι συμπολίτες τους να τους αρχίσουν με τις πέτρες και επειδή εσύ είσαι ένας εξ αυτών... ξέχασέ το τώρα

- Χάρη σε σένα ακούσαμε αξέχαστες επιτυχίες, όπως "ήταν όλα νόμιμα" και "τον νόμο αυτό τον πέρασε το ΠΑΣΟΚ"
- Σ'έκανε ο Πάγκαλος τόσο χύμα, σ'έκανε τόσο αξιολύπητο που δεν θ'αμφέβαλα εάν μετά τη δημόσια παρουσία σας κλείστηκες στην τουαλέτα να κλαις. Και επειδή ξέρω ότι πολιτικοί της φάρας σου έχουν την ικανότητα να ξεχνούν τις κακές στιγμές τους ακόμα και αν διαδραματίστηκαν πριν από 5 λεπτά, εγώ είμαι εδώ να στο θυμίζω. Όχι Χατζηγάκη, αυτό που είδαμε τις τελευταίες μέρες στην τηλεόραση δεν ήταν απλώς μια από τις κακές στιγμές της πολιτικής "που έχεις αποδεχτεί" και "είναι συνηφασμένα με το επάγγελμα"... ήταν φρικτό και ξεπέρασε τα όρια... ακόμα εδώ είσαι???
- Διόρισες τον οδηγό σου και 5-6 άλλους ψηφοφόρους σου και βγήκε στα κανάλια. Από μόνο του θα ήταν αρκετό για να παραιτηθείς και να κλειστείς σ'ένα μπουντρούμι τύπου "Σιωπή των αμνών". Αλλά δεν σταμάτησες εκεί: τους έδωσες και 30 κινητά (άλλοι λένε 70) τα οποία χρέωσες στο Ελληνικό κράτος μαζί και με τα ροζ τηλέφωνα τους. Ανθρωπέ μου, αν ήθελαν να έχουν δωρεάν κινητό να πήγαιναν να δουλέψουν στη Deutschebank ή στη UBS. Εκτός αυτού νοίκιασες και το διπλανό κτήριο του υπουργείου σου για να στεγάσεις την πολιτική σου ασυδοσία. Τέλος, τολμάς να το παραδέχεσαι δημόσια.... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ, ΞΩΔΙΚΟ!?!?!
- Η θλιβερή σου παρουσία έκανε ακόμα και τους Καμπουράκη και Οικονομέα να φαίνονται λόγιοι... μέχρι που με έφτασες στο επιπεδο να σκεφτώ προς στιγμήν "αυτό που είπε μόλις τώρα ο Καμπουράκης θα έλεγα κι εγώ"... και αυτό δεν θα σ'το συγχωρήσω ποτέ.
- Στριγκλίζεις δημόσια πως ο Πάγκαλος διόρισε την κόρη του... μαγκιά του ρε Χατζηγάκη! Εσένα πως και από που δεν κάνει άμοιρο ευθυνών? Όταν βρεθείτε όλοι στα δύσκολα βγάζετε τον πραγματικό σας χαρακτήρα. Άντε να σε δούμε τώρα. Παραιτήσου να απαλλαγούμε από σένα ώστε να δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις να παραιτηθεί και ο Πάγκαλος.
- Τέλος, η ύπαρξή σου και μόνο μας αποσυντονίζει και μας αποσπά από το θεάρεστο έργο μας που είναι να ρίχνουμε καντήλια στην κυβέρνηση. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε και με την κυβέρνηση και με σένα ταυτοχρόνως.

Χατηγάκη, αρκετά σε ανέχτηκα
Μη με χαλάς
Γιούσεφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: