Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ορίστε τι θέλουν να μας πλασάρουν ως "μίζα" της Siemens

Τελικά θα συμφωνήσω με τον Ευ. Βενιζέλο. Η ζουγκλοποίηση της πολιτικής ζωής έχει αρνητικές συνέπειες. Ποιες είναι αυτές; επιτρέπει στον καθένα να βγάλει προς τα έξω τα πρωτόγονα του ένστικτα. Ξέρετε ποια, αυτά που προσποιούνται όλοι ότι έχουν ξεχάσει μέχρι που τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν το αντίθετο!
Μέσα στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο η εικόνα με το έγγραφο τη Siemens όπου αναφέρεται η ΠΟΛ.ΑΝ. (εικόνα από κάτω), ως "ατράνταχτο στοιχείο" ότι ο Σαμαράς έλαβε μίζες από το Χριστοφοράκο. Άσχετο το ότι ο Σαμαράς δεν αναφέρεται πουθενά στο ημερολόγιο του Χριστοφοράκου. "Το χαρτί" λένε "μιλάει από μόνο του".

Τι αποτελεί λοιπόν αυτό το χαρτί; Τίποτα άλλο από μια λίστα αποδεκτών ημερολογίων (!) της Εταιρίας προς διάφορους επιχειρηματίες και πολιτικούς. Φαίνεται και στο πλάι, όπου αναγράφει diary (ημερολόγιο). Το κόστος αυτού του ημερολογίου κυμαίνεται ανάμεσα στο 1,5 με 2,5 Ευρώ ανάλογα με το μέγεθος τους. Ημερολογιακή μίζα λοιπόν... Πόσο εύκολα άραγε μερικοί πέφτουν στις παγίδες του ΛάΟΣ και αποδεικνύουν το πολιτικό τους ποιόν;;;
Το μόνο βέβαιο που έχει προκύψει από αυτήν την ιστορία είναι αυτό για το οποίο τα κανάλια μιλούν λιγότερο: ότι δύσκολα βρίσκει κανείς, όχι πολιτικούς, αλλά και πολίτες με το ήθος του Αντ. Σαμαρά. Και αυτό φάνηκε από την αστεία ιστορία με το email του ξαδέρφου του, Ευ. Σέκερη, όπου αποδείχτηκε ότι ο Σαμαράς δεν είχε απολύτως κανένα έρεισμα απέναντι στον Μιχ. Χριστοφοράκο, αλλά και καμία απολύτως επαφή, αφού ο Σέκερης στο email του στέλνει και το κινητό του Χριστοφοράκου στον Σαμαρά!
Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για κάποιες άλλες οικογένειες που καταλαμβάνουν το 60% των επαφών και συναντήσεων με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ούτε το ίδιο και για τον αρχηγό του κυβερνώντος κόμματος ο οποίος έχει κάνει πάνω από 10ετία υπουργοί στις πιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις που γνώρισε ο τόπος από τη δεκαετία του '80 και σήμερα μας κάνει τον άσπρο ιππότη που "ούτε έιδε ούτε άκουσε".
Αναρωτιέμαι αν οι λεγόμενοι "ζουγκλοποιητές" της Ελληνικής πολιτικής ζωής είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν πουθενά. Κατηγορούν τον Αντ. Σαμαρά και από την άλλη υπερασπίζονται όλους τους παραπάνω. Δεν γνωρίζει κανείς που μπορεί να φτάσει η διγλωσσία και η υποκρισία τους. Το βέβαιο είναι ότι εμείς από απλοί πολίτες θα πρέπει να μεταμορφώθούμε σε ενεργούς πολίτες. Πολίτες που διαμορφώνουν το περιβάλλον τους και δεν είναι απλά προϊόντα αυτού... αυτών!

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σας κοροϊδεύει

Σας ευχαριστώ
Ο γνώριμός σας Unionist

1 σχόλιο:

NikiforosUranos είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΘΝ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ SIEMENS ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΟΙ? ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ?

ΕΙΘΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑ.