Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Τί είχαμε, τί χάσαμε...

Ανοικτό για μια ακόμη φορά άφησε το ενδεχόμενο για τη σύσταση ενός νέου πολιτικού φορέα η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την επίσκεψή της στο Ηράκλειο.




Η κα Μπακογιάννη είπε επίσης ότι στη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ δεν είχε πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα, λόγω των συνεχών ταξιδιών της στο εξωτερικό. Τώρα σε μια ικανή χρονική απόσταση, διακρίνει τρίτες λύσεις, τις οποίες δεν επέλεξε εκείνη την περίοδο. Η ίδια επεσήμανε: «Δεν είχα πλήρη εικόνα όταν ήμουν υπουργός Εξωτερικών, καθώς ταξίδευα συνεχώς για διάφορα σημαντικά θέματα, όπως είναι το Σκοπιανό και έκανα και δύο μήνες να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα ν'αποδεχτώ τη λογική της υπονόμευσης της κυβέρνησης ή του κόμματος σου, για να πας μπροστά. Τώρα θεωρώ ότι για την περίοδο εκείνη, θα μπορούσε να υπάρχουν και τρίτες λύσεις, που εκείνη την εποχή δεν είχα επιλέξει.»
Όποιος είχε στη ζωή του την παραμικρή επαφή με την πολιτική θα ξέρει ότι η δικαιολογία "δεν είχα επαφή γιατί ταξίδευα" είναι αστεία και φέρνει σε δύσκολη θέση όλους τους οπαδούς της κας Μπακογιάννη. Παρόμοιες δικαιολογίες θα μπορούσαν να προτάσσουν όλοι οι Υπουργοί Εξωτερικών, αλλά και οι Ευρωβουλευτές για την χώρα τους, καθώς και οι Επίτροποι για τα τεκταινόμενα της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Νομίζω ότι είναι περιττό να αφιερώσουμε περαιτέρω χρόνο στο σημείο αυτό.
Πάντα ήθελα την κα Μπακογιάννη να παραμείνει στην ΝΔ. Δυστυχώς όμως η κυρία συνεχίζει η ίδια να υπονομεύει τον ίδιο της τον εαυτό και αποδεικνύει ότι το πολιτικό ταλέντο με το οποίο την προίκισε η φύση ήταν λίγο. Οι ίδιες της οι επιλογές την προδίδουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eno me ton elaxistotato Samarako to koma 8a piasei epipeda POLAN....