Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Νέα Δημοσκόπηση - Δήμος Αθηναίων

Ξεκίνησα σήμερα μια νέα δημοσκόπηση για να καταγράψω τις τάσεις γύρω απο την αυριανή υποψηφιότητα της ΝΔ στο Δήμο Αθηναίων. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε μαζικά και να την προωθήσετε όσο γίνεται.

Το ζητούμενο δεν είναι να δημιουργήσουμε κλίμα αμφισβήτησης ενάντια στην παραμονή του Νικ. Κακλαμάνη, αλλά το να εκφράσουμε έναν υγιή προβληματισμό σχετικά με το αν υπάρχουν διαφορετικές ιδέες γύρω από την επόμενη υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων. Μην ξεχνάτε ότι τα δημοσιέυματα γύρω από ατο θέμα είναι πολλά, όπως είναι και τα διάφορα ονόματα που ακούγονται (δείτε παρακάτω για τα σύντομα βιογραφικά). Με τη συμμετοχή σας σ'αυτήν τη δημοσκόπηση μπορείτε να δώσετε τη δική σας απάντηση σε όλα τα παραπάνω. Θα μπορούσατε επίσης κάτω από αυτήν την ανάρτηση να εκφέρετε την άποψη σας περι του θέματος εκτενέστερα.

Πιστεύω κι εγώ, όπως κι εσείς ότι καθώς η ΝΔ βρίσκεται πλέον στην Αντιπολίτευση είναι ευκαιρία να αρχίσει και πάλι την ανοδική πορεία και οι Δημοτικές εκλογές θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η ΝΔ να στείλει ένα μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ και όλους τους αντιπάλους της ότι είναι δυνατή και έχει απήχηση στην κοινωνία και τον απλό πολίτη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και σε όσους θελήσουν να την προωθήσουν. Κοιτάξτε παρακάτω για τα σύντομα βιογραφικά όλων των πιθανολογούμενων υποψηφίων.

Νικ. Κακλαμάνης: Δήμαρχος Αθηναίων, πρ. Βουλευτής Ά Αθηνών πρ. Υπουργός Υγείας

Δημ. Αβραμόπουλος: Βουλευτής Ά Αθηνών, πρ. Δήμαρχος Αθηναίων, πρ. Υπουργός Τουρισμού, Υγείας

Ντ. Μπακογιάννη: Βουλευτής Ά Αθηνών, πρ. Δήμαρχος Αθηναίων, πρ. Υπουργός Πολιτισμού, Εξωτερικών.

Αρ. Σπηλιωτόπουλος: Βουλευτής ΄Β Αθηνών, πρ. Υπουργός Τουρισμού, Παιδείας

Μιχ. Λιάπης: πρ. Βουλεύτης ΄Β Αθηνών, πρ. Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Πολιτισμού

Κων. Χατζηδάκης: Βουλευτής ΄Β Αθηνών, πρ. Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ανάπτυξης, πρ. Ευρωβουλευτής

Παν. Παναγιωτόπουλος: Βουλευτής ΄Β Αθηνών, πρ. Υπουργός Απασχόλησης

Αργ. Ντινόπουλος: Βουλευτής ΄Β Αθηνών, Πρ. Δήμαρχος Βριλισσίων, πρ. Νομαρχιακός Σύμβουλος

Ροδ. Κράτσα: Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος Ευρ. Κοινοβουλίου, πρ. Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων

Φωτ. Πιπιλή: Βουλευτής Ά Αθηνών, πρ. Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων

Κυρ. Μητσοτάκης: Βουλευτής ΄Β Αθηνών

Γιαν. Δασκαλάκη: πρ. Βουλευτής Ά Αθηνών, πρ. Προεδρος Οργανώτικης Επιτροπης Ολυμπιακών Αγώνων 2004, πρ. Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων

Νικ. Χατζηνικολάου: Δημοσιογράφος

Γιωρ. Τράγκας: Δημοσιογράφος

Άλλος/η: είστε ευπροδεκτοι μαζί με την άποψη σας για τους παραπάνω να προτέινετε κάποιον άλλο πιθανό υποψήφιο.

Σας ευχαριστώ
Ο γνώριμός σας Unionist

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kostas nikolaou
σωστο το ταιμιγκ που λενε και στο χωριο μου αγαπητε unionist. το ζητημα δεν ειναι να βρεθουμε προ εκπληξεων,αλλα να εκφρασουμε αποψη ωστε οταν η ωρα φτασει,να μην ειμαστε αντενες βουλευτοκομματικης γραμμης,αλλα οι ιδιοι οι διαμορφωτες της καταστασης. αν και δεν ειμαι απο την αθηνα,πιστευω οτι η εκλογη πρωτου πολιτη στον μεγαλυτερο δημο της χωρας,μας αφορα τοσο ως νεοδημοκρατες οσο και ως ελληνες. αποτελει ως γεγονος την ευκαιρια να δωσουμε ισχυρο μηνυμα νικης στην μεγαλυτερη εκλογικη περιφερεια της χωρας και λειτουργει ως βιτρινα εφαρμογης ιδεων και πολιτικων τακτικων με προσβασιμοτητα σε ολη την επικρατεια.
ειναι προοιμιο τροπον τινα για τον ταλαντευομενο ψηφοφορο για το ποιοι μας εκφραζουν και ποιους εμπιστευομαστε.
ειναι πολλα και ακομα περισοτερα που κρυβει η επιλογη δημαρχου.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ειναι ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. δευτερη η και τριτη ευκαιρια σε εκεινους που παιξαν τα ρεστα τους στο πολιτικο αλισβερισι και που ψαχνουν ενα τελευταιο κλαδι σωτηριας πριν βυθιστουν μεσα στην ληθη και την απομονωση.
Σε εκεινους που ακυρωνοντας καθε εννοια δημοκρατικοτητας,υποχρεωναν υπαλληλους του δημου να γινουν,αλλες φορες πωλητριες τηλεμαρκετιγκ και αλλες προβοκατορες που τηλεφωνουσαν 5 η ωρα τα χαραματα για να ζητησουν "υποστηριξη" προς τον αντιπαλο...
Δεν ειναι η δημαρχια των αθηνων το στερνο αποκουμπι εκεινων που κανοντας ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ πορων και εργατικου δυναμικου,αποφασισαν να το παιξουν ψηφοπρουχοντες με ξενα σωβρακα και οταν πατησαν την μπανανοφλουδα ειπαν να επιστρεψουν κουτσαινοντας στον τοπο του εγκληματος.
Η δημαρχια των αθηνων ειναι κατι που οπως καταλαβενετε μας αφορα ΟΛΟΥΣ αν και στην τελικη εκεινοι που θα αποφασισουν ειστε ΕΣΕΙΣ.
Αν μπορω να εκφερω μια αποψη,στηριζω για λογους συμπαθειας αλλα και πολιτικου ηθους την κυρια ΠΙΠΙΛΗ. δυστυχως οντας κατοικος Βολου, το μονο που μπορω να της προσφερω ειναι η αγαπη μου.ευχομαι αν τα πραγματα ερθουν ετσι που να την φερουν στις επιλογες μας,να λαβει και την αγαπη και την ψηφο σας.